Over mij

Dat meisje dat in films overal te zien is met haar neus in een boek, een tas thee en een kat aan haar voeten? Stel je mij gerust zo voor (al denk ik meer te zijn dan dat cliché).

Ik ben Lieselotte en je ziet mij zelden zonder een boek. Ik ben niet alleen een enthousiaste lezer, ik werk ook in de bibliotheek (waar ik fictieboeken mag inkopen), organiseer de Slow Reading Club in Hasselt en deel mijn favoriete boeken op Instagram en YouTube als Acta Fabula Est. En ik stel maandelijks een unieke boekenbox samen!

In een boek duiken en er uren in doorbrengen is altijd een van mijn lievelingsbezigheden geweest. Zodra ik kon lezen, had ik een boek in mijn handen, waar ik ook ging. In de bib kenden ze mij al snel als dat meisje dat altijd boeken boven haar leeftijd uitleende. Ik was gretig naar nieuwe verhalen.

Wat ik met de Acta Fabula Est-boekenbox wil doen

Ik wil mensen gelukkig maken met de complete ervaring die bij een boek hoort. In de eerste boekenbox (Regency Delight) was dat bijvoorbeeld door heerlijke theetjes en een geurkaars uit te zoeken die perfect bij het thema van het boek (The Austen Girls van Lucy Worsley) pasten.

Ik hou ervan om lezers nieuwe auteurs, genres en verhalen te leren kennen. Hoe beter dan hen een boekenbox op te sturen waarbij ze niet weten welk boek ze kopen? Voor de extra’s in de boekenbox neem ik graag kleine ondernemers mee in het verhaal. Mijn doel: jou een perfecte leeservaring bezorgen, een cadeau in je brievenbus dat jou meeneemt in een nieuwe wereld.